Första korr!

Sämre utsikt kan man ha! Trots det finaste av väder ska jag sitta med datorn i knät mest hela helgen. Men det är inte synd om mig. För det jag ska göra är det absolut roligaste jag vet, nämligen ägna mig åt mitt skrivande.

Just nu ligger ett fett dokument på min hårddisk, Korpsystrar, 1:a j korr, lusläst av duktiga Cecilia Klynne. Så här skrev hon i följebrevet:

Spännande läsning! Korpsystrar är en bladvändare ? Undrar om det blir en uppföljare?
Det var ju något som skavde mot slutet…

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej Bettina,
    Stort grattis till ett nytt trädgårdsmagasin, Rum Ute – och vilken genial titel! Så underbart och modigt! Som trädgårdsskribent och -författare blir jag förstås extra lycklig och vi har ju gjort flera fina reportage ihop under Lantlivs flagg. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med texter eller uppslag. Jag jobbar med många fotografer, bl. a. Gabriella Dahlman. Verkligen jätteroligt. Bästa hälsningar /Lisa Ising

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *