Måste nypa mig i armen!

Korpsystrar. Bettina Bieberstein Lee
Korpsystrar, en psykologisk spänningsroman av Bettina Bieberstein Lee

Så kom den, min första bok. Med hårda pärmar och sammetsmjukt omslag. Kan inte fatta att det är sant. Nu har jag gett varsitt ex till mina närmaste (några har väntat lääääänge på att få läsa) och skickat iväg några ex till recensenter. Hoppas att någon vill läsa och skriva om systrarna.

Det är en klart märklig känsla att det som jag har ruvat på, skrivit, skrivit om, redigerat, ältat, ändrat och slutligen skickat iväg till tryck nu är en färdig bok som finns till för alla som vill läsa den. Jag kan inte bestämma längre över min text, nu är Korpsystrarna flygfärdiga. Jag hoppas att de landar väl …!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *