Bokmässan 2017

Då har jag kommit tillbaka från bokmässan i Göteborg. En omtumlande upplevelse på många sätt. Dels var det första gången för mig, dels var tillställningen påverkad av att det skulle marscheras och demonstreras för olika ideologier.

Att det blev 20 gånger så många som stod upp för demokrati märktes, inte minst från fönstret från författarloungen där det var bästa utsikt över en kusligt tyst stad som höll andan inför det som skulle komma, men kom av sig.

Sammanfattningsvis tyckte jag att det var roligast att träffa författarkollegor, både från mitt eget förlag, Bladh by Bladh, och från andra håll. Att få tid att prata och mingla, dricka drinkar och äta god mat, lagad av Leif Mannerström, i lyxiga loungen. Se kända författare svepa förbi. Och så förslagsmiddagen som en grand finale på lördagkvällen!

Nästa gång hoppas jag på ännu fler möten med läsare, det är så roligt att få den här direktkontakten!

Signering i Bladh by Bladhs monter.

Här blir jag intervjuad av Annika Bladh.

Festfin inför förlagsmiddagen på Hello Monkey. Underbart god mat och trevligt sällskap av alla författarna med Annika Bladh i spetsen.

Bodde fint på Västra Hamngatan. Med egen kuddmeny!

Korridoren utanför mitt rum …

… och visst påminner den lite om korridoren i ”The Shining” …

Bild lånad från Mubi.com.

 

 

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *