Att säga upp sig

Fin recension av Korpsystrar i Tara.

Jag har under en längre tid funderat på att ändra mitt liv. Mer tid till mitt skrivande, mer tid för familjen och mer tid till – mig själv.

När frågan kom om jag ville vara med att starta ett helt nytt magasin tillsammans med en gammal kollega var beslutet enkelt. Jag skulle få jobba 50 %, bestämma över min egen tid och göra två av de sakerna jag tycker är allra roligast: att skriva och att vara redaktör.

Att säga upp sig från ett välbetalt, fast heltidsjobb på en framgångsrik tidning kan tyckas vara lite galet. Men jag visste instinktivt att det är nu det gäller. Sådana tillfällen kommer inte igen. Så jag rådgjorde men min man (som är mitt bästa bollplank, både vad det gäller skrivande, men också vid sådana avgörande beslut) och han stöttade mig till hundra procent.

Från och med februari kommer jag att vara chefredaktör för det nya trädgårdsmagasinet Rum Ute och resten av tiden kommer jag att skriva på min nya roman!

Och idag ska jag säga upp mig. Pepp!

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *