Ljudboken ute!

Korpsystrar har fått 4,7 i betyg av lyssnarna. Toppenbra inläst av Nina Haber.

Och så var det dags för ljudboken att nå en helt ny publik! För så känns det; att de som lyssnar på böcker har ett annat förhållande till det skrivna ordet. Till exempel betyder inläsaren minst lika mycket som själva berättelsen, det har jag förstått. Jag var väldigt nervös inför vem som skulle få uppgiften att gestalta Nora och Linns livshistoria och blev så väldigt glad över att det blev duktiga Nina Haber. Hon har fått mycket beröm för sitt sätt att läsa.

Jag har flera vänner som är dyslektiker och att kunna nå även dem nu känns roligt och rättvist. Många som har långa bilresor i jobbet föredrar också att lyssna. För mig är det fortfarande pappret som gäller. Men jag lär mig väl med tiden. Och att gå in på Storytels app och läsa vad lyssnarna tycker är helt fantastiskt kul. För första gången får jag ett kvitto från dem som har tagit till sig Korpsystrar på vad de tycker.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *