Nominerad till Årets debut i Crimetime Specsavers Award!

Alla nominerade i klassen Årets deckardebut i Crimetime specsavers award 2018! Från vänster: Niklas Natt och Dag, jag, Stina Jackson, Elisabeth Norebäck och Pascal Engman. Mellan honom och Elisabeth står ordförande Rebecka Edgren Aldén.

Jag kan inte fatta det! Jag är nominerad för Korpsystrar i klassen Årets deckardebut i Crimetime Specsavers Award. Så otroligt hedrande och overkligt.

En tidig morgon den 22 maj samlades vi och de nominerade för Årets barndeckare till en pressfrukost på Urban Deli i Stockholm. Duktiga Rebecka Edgren Aldén, ordförande, ledde presentationen tillsammans med representanter från Crimetime och Specsavers.

Det som var utmärkande i år var att flera av de nominerade böckerna, inklusive min egen, inte är typiska deckare. Ett tecken i tiden? Kanske dags att kalla kategorierna för något annat, förslagsvis ”Årets spännings …”

Själv känner jag mig som en udda fågel bland mina kolleger. Lilla jag liksom, bland de andra, vars verk redan har sålts till flera länder och ska bli film. Men jag ska njuta av att jag faktiskt är nominerad, sträcka på mig och vara stolt. Tysta fågeln på axeln som kraxar att inte kan väl du …

Vill du rösta på Korpsystrar, vilket jag hoppas att du vill, kan du göra det här. Varje röst väger lika tung som en juryröst!

Senare samma dag gick jag till min optiker för en sedan länge inplanerad synundersökning. Ja, du gissade rätt, det var Specsavers.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *